Ne demek?

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz münhal gri duvar boyasıdır.

Doğal renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve hâk tonları arazi kırmızıır. Antrasit ile müşterek kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi tam bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bir mekanda baş döndürücüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ayrıntıdır.

Filli Boya’nın bekâretçi Aktif Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik su bazlı VOC uyumlu silikonlu son karşı iç cephe boyasıdır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda bariz gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın eksiltmek istediğiniz mutfaklarımız dâhilin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere malik akak odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin antipatik ve nötr tesirini dengelemek bâtınin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere mevla mecra odası takımınızı tamamlarken nar çdâhileği, engelsiz mavi yahut turuncu gibi hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve refahlı bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon soy sahiplerine zamanla modası antrasit gri dekorasyon geçmeyen bir zarafet sunar.

Sakin, salim ve dinlendiren iç mekanları tevlit etmek derunin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları saf ve örgensel bir sonuçsuz antrasit duvar boyas oluşturacağından, antrasitle goldfix baş başa kolay kullanılabilir.

Katıksız ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Aile dekorunda griye yakışan renkler beyninde bittabi asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız ev dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve yüreklilik hissini evetştirir. Bu sebeple de kullanıcılar kucakin tasarlanan mekanlarda emniyet telkin edici renkler tercih edilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek sinein ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page